Menu
Menu

ISO 22000: 2018 سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

صدور گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در مورد انواع مشاغل صرف نظر از اندازه فعال در کل زنجیره فرآوری مواد غذایی از مزارع ، تولید کنندگان اولیه ، تولید کنندگان مواد غذایی ، تأمین کنندگان حمل و نقل ، انبارها ، صنعت ، تولید کنندگان تجهیزات ، بسته بندی ، محصولات تمیز کننده و همه قابل استفاده است افزودنی های مواد غذایی.
ایزو 22000 استانداردی است که با کنترل خطرات موجود در صنعت فرآوری مواد غذایی به دستیابی به ایمنی مواد غذایی در مصرف انسان کمک می کند.
این استاندارد ایمنی مواد غذایی توسط متخصصان صنایع غذایی و سازمانهای تخصصی و با همکاری کمیسیون Codex ، سازمان ملل (FAO) و WHO تهیه شده است. استاندارد ISO 22000 از مزایای سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001 و آنالیز خطر استفاده می کند. سیستم مدیریت نقاط کنترل بحرانی (HACCP) و برنامه هایی برای تهیه مواد غذایی بی خطر. مزایای صدور گواهینامه ISO 22000:

  • کنترل جامع و کارآمد سلامت و ایمنی مواد غذایی را فراهم می کند
  • بروز غذاهای کم کیفیت و در معرض خطر سلامتی را به حداقل می رساند
  • ایمنی مواد غذایی را در کل زنجیره صنایع غذایی افزایش می دهد
  • ممیزی ایمنی مواد غذایی توسط شخص ثالث مستقل ارائه می دهد
  • اعتماد عمومی ، صنعت و بخش عمومی را افزایش می دهد.

سازمان های مجاز می توانند خود را به عنوان دارنده گواهینامه در مواد تبلیغاتی خود ارتقا دهند و می توانند آرم گواهینامه TUW را بصورت رایگان درج کنند.